Het is zover!

Vandaag is de officiële publicatie van mijn kinderboek

Anton, de rups die geen vlinder wou worden

Anton is geboren en trappelt van ongeduld om de wereld te verkennen.

Het fabelachtig sprookje brengt het verhaal van Anton, een levendige en dappere rups.

Het avontuur begint bij zijn geboorte. Al gauw wordt hij maatjes met de rups Willem. Anton ontdekt dat er nog meer broertjes en zusjes zijn en samen genieten ze van elke dag tot er op een zeker moment iets schokkends gebeurt: één van hun vriendjes is veranderd in een cocon.

Hierdoor besluit Anton om weg te vluchten en zo zijn lot te ontlopen. Hij wil namelijk geen vlinder worden en nog veel minder een cocon want hij heeft angst voor verandering.

Allerlei personages, zoals Jonas de kikker, komen op zijn pad en vertellen hun verhaal. Maar Anton is een kind van deze tijd, hij is niet alleen nieuwsgierig en kritisch maar ook een beetje eigenwijs. Hij is op zoek naar de waarheid maar beseft niet dat het antwoord in hem ligt.

Hoe loopt dit af?

De levendige illustraties en het wondere verhaal laten groot en klein wegdromen in een wereld waar verandering goed is, het is een uitnodiging om echt jezelf te mogen zijn.

Gecreëerd vanuit een liefdevol hart, Monos

en Anton….

Het boekje bevat 32 pagina’s met levendige, kleurrijke illustraties en bijhorende tekst, handig kinderformaat. Het verhaal kan worden voorgelezen aan de kleintjes, grotere kinderen kunnen het zelf lezen (leesniveau avi E5).

Lokaal gedrukt op ecologisch, kwaliteitsvol papier. In samenwerking met ‘Trees for all’, worden door de drukkerij in binnen- en buitenland bomen geplant als compensatie.

De prijs bedraagt 12,5 euro plus 3 euro portkosten.

Je kan dit bedrag overschrijven op

Monos, BE74 0018 9462 4107

Graag vermelding adres via PB Facebook MonosArt of MonosEnAnton, of mail sturen naar monos.art@telenet.be

website: www.monos.be

art-for-a-new-earth.blogspot.com

Leave a Comment